Luotettava kiinteistönvälittäjä

SatuLKV välitysliike

Myymme kotisi luottamuksella ja Hyvää Välitystapaa noudattaen. Olemme itsenäinen, pankkivapaa, riippumaton ja ammattitaitoinen kiinteistönvälitysliike. Suomen Kiinteistönvälittäjäliiton suosittelema Laatuvälitystoimisto. Teemme luottamuksella ja vuosien kokemuksella myös perukirjat, testamentit ja monet muut perheoikeudelliset asiakirjat.

Katso tästä osa myydyistä kohteistani!

 

Laatuvälittäjä

SKVL laatuyritys on käynyt laatukoulutuksen ja se on laatinut oman laatukäsikirjan joka on hyväksytty Suomen Kiinteistönvälittäjät Ry:n (SKVL:n) toimesta.

Laatuvälittäjäksi hyväksytyillä on korkea ammattitaito. He kehittävät jatkuvasti itseään ja käyvät koulutuksissa pitäen ammattitaitonsa ajan tasalla.

Suomen Kiinteistönvälittäjät Ry on kiinteistönvälitysalan yrittäjien palvelu- ja edunvalvontajärjestö. SKLV:N jäsenyys takaa jäsenyrityksilleen ajantasaisen tiedon ja työvälineet sekä asiakkaille ammattitaitoisen ja turvallisen palvelun.

SKVL Laatuyritykset palvelevat teitä asuntokaupoissanne alusta loppuun sekä avustavat teitä myös uuden kohteen löytymisessä. SKLV Laatuyritykset myös neuvovat rahoitus-, laki- ja verotusasioissa.

Kysy tarjousta!

 

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi)

Satu Lohjelm

Satu Lohjelm • Satulandia Oy

• Julkinen Kaupanvahvistaja
• Tieisännöitsijä
• Laillistettu Kiinteistönvälittäjä (LKV)
• Laillistettu Vuokravälittäjä (LVV)

Puh. 040 555 6961Lähetä sähköpostia!
Toimisto avoinna arkisin klo 9-17 tai sopimuksen mukaan.